FOOD & DRINKS
OUR MENU
LUNCH (Mon 28 April to Friday 2 May (Thursd bank holiday, no lunch av.) | 3 serv. € 29 / 2 serv. 24 € / Main course. 19€
Caviar d’aubergines, coulis de tomates
Auberginekaviaar, tomatencoulis
Aubergine caviar, tomato coulis
Gravlax de saumon
Zalmgravlax
Salmon gravlax
Escalope milanaise, tagliatelles
Tataki de thon, crème balsamique, pomme de terre sautées
Tonijntataki, balsamicocrème, gebakken aardappelen
Tuna tataki, balsamic cream, fried potatoes
Feuilleté de champignons de Paris
Bladerdeeg met Parijse champignons
Paris mushroom puff pastry
Salade de melon au miel et menthe fraîche
Meloensalade met honing en verse munt
Melon salad with honey and fresh mint
Breakfast Saturdays & Sundays (08:30 > 11:30)
POUR ACCOMPAGNER L'APÉRO | TO ACCOMPANY YOUR APERO
Artisanale vol-au-vent minikroketjes
Artisan vol-au-vent mini croquettes
Artisanale pastrami minikroketjes
Artisan pastrami mini croquettes
Kalamata olijven en feta
Kalamata olives and feta cheese
Nobachi crispy garnalen, srirasha mayo
Nobachi crispy prawns, srirasha mayo
Kaas- en charcuteriebord, uiconfijt, druiven & noten, brood & boter
Cheese and charcuterie plate, oignon confit, grapes & nuts, bread and butter
POUR OUVRIR L'APPÉTIT | TO OPEN UP YOUR APPETITE
Gegrilde chorizo ’s, chimichurri
Grilled chorizos, chimichurri
Gefrituurde broccoli met krokante quinoa
Fried broccoli, crunchy quinoa
Pinsa, kerstomaatjes, truffelcrème
Pinsa, cherry tomatoes, mushrooms, truffle cream
Grijze garnalenkroketten, gefrituurde peterselie
Grey shrimp croquettes, fried parsley
Rundercarpaccio, Parmezaanschilfers, olijfolie, verse basilicum
Beef carpaccio, Parmezan shavings, olive oil, fresh basil
Ceviche van zeebrasem, geroosterde hazelnoten
Sea bream ceviche, roasted hazelnuts
Gegrilde octopus, hummus & gekonfijte tomaat
Grilled octopus, hummus & tomato confit
Gesauteerde scampi's, kiwi- courgette- en rode biet sauce vierge
Sauteed scampi, kiwi-courgette- and beetroot virgin sauce
Bao bun broodje met gekarameliseerde pulled pork en gefruite uitjes
Bao bun with caramelized pulled pork and fried onions
Frietjes gebakken in rundvet, huisgemaakte mayo
Fries cooked in beef fat, house-made mayo
PLATS | TERRE
Rundvleesstuk (250gr) gebraden met knoflook en tijm, gemengde salade, frietjes
Cut of beef (250gr) roasted with garlic and thyme, mixed salad, fries
Vol-au-vent, koninginnenhapje, frietjes
Vol-au-vent, puff pastry, fries
Vlaamse stoofkarbonades, frietjes
Flemish beef beer stew, fries
Rundertartaar, frietjes, huisgemaakte mayo
Beef tartare, fries, homemade mayonnaise
Mediterrane ravioli met basilicumsaus
Mediterrean ravioli with basic sauce
Gnocchi, truffelcrème
ACCOMPAGNEMENTS | ACCOMPANIMENTS
Béarnaise, gebroken groene peper & cognac, champignons
Béarnaise, cracked green pepper & cognac, mushrooms
PLATS | MER
Kabeljauwrug met babygroentjes en puree, beurre blanc
Cod back with baby vegetables and mash, beurre blanc
Zalmsteak gemarineerd in yuzu, romige basilicumsaus, ratte-aardappeltjes op zijn Provençaals
Salmon steak marinated in yuzu, creamy basil sauce, ratte potatoes à la Provençal
Risotto van de chef
Chef’s risotto
SUGGESTIONS DU CHEF
Klassieke Caesar salade: Romeinse sla, gegrilde kip, Parmezaanschilfers, croutons en Caesar saus
Classic Caesar salad: roman lettuce, grilled chicken, parmesan shavings, croutons and caesar sauce
Bord gerookte zalm en garnituur, zure room
Plate of smoked salmon and garnish, sour cream
Rundertagliata: gegrild rundvlees, parmezaan, balsamico vinaigrette, salade en gebakken aardappelen
Beef tagliata: grilled beef, parmesan shavings, balsamic vinaigrette, fresh salad and sautéed potatoes
Pasta met mediterrane groenten, tomatensaus met verse basilicum
Pasta with Mediterranean vegetables, tomato sauce with fresh basil
DESSERTS
Wentelteefjes, vanille-ijs & karamel met gezouten botersaus
French toast, vanilla ice cream & salted caramel sauce
Dame blanche, warme chocoladesaus
Dame blanche, warm chocolate sauce
Normandische appeltaart
Normandy apple tart
Chocolademousse en vierge olijfolie
Chocolate mousse and virgin olive oil
COCKTAIL DESSERTS
COFFEE COCKTAILS
SIGNATURE SIPS | SPRING OF '25
CHAMPAGNE & CAVA
VIN MAISON | HUISWIJN | HOUSE WINE
VIN AU VERRE | WIJN A/H GLAS | PER GLASS
VIN BLANC | WITTE WIJN | WHITE WINE
VIN BLANC |ITALY
VIN ROUGE | RODE WIJN | RED WINE
VIN ROUGE, SERVI FRAIS | RED WINE, SERVED CHILLED
VIN ROUGE |RED WINE | ITALY
VIN ROUGE | RED WINE | ITALY
VIN ROUGE | RED WINE | ARGENTINA
VIN ROSÉ
VIN ORANGE
APERITIFS
COCKTAILS
MOCKTAILS
Martini floreale 0% - Jus de citron - Jus d’ananas - Fruit de la passion - Sirop de vanille
Martini floreale 0%- Lemon juice - Pineapple juice - Passion fruit - Vanilla syrup
Copperhead 0% - Sirop de pastèque - Basilic frais -
Jus de citron - Blanc d’œuf
Copperhead Gin 0% - Watermelon syrup - Fresh basil -
Lemon juice - Egg white