FOOD & DRINKS
OUR MENU
LUNCH > Tues 10 June to Friday 13 June (3 serv. € 29 / 2 serv. 24 € / Main course. 19€)
Croustillant de fromage de chèvre
Krokantje van geitenkaas
Crispy goat cheese
Carpaccio d’espadon, sauce vierge
Carpaccio van Zwaardvis, sauce vierge
Carpaccio of swordfish, sauce vierge
Blanquette de veau et légumes, pommes nature
Kalfsblanket met groenten, natuuraardappelen
Veal blanquette with vegetables, boiled potatoes
Filet de bar de ligne au fenouil, purée de pommes de terre
Zeebaarsfilet met venkel, aardappelpuree
Sea bass fillet with fennel, mashed potatoes
Quinoa aux légumes grillés et fromage blanc
Quinoa met gegrilde groenten en kwark
Quinoa with grilled vegetables and quark
Tartelette aux fraises
Aardbeientaartje
Strawberry tartlet
Breakfast Saturdays & Sundays (08:30 > 11:30)
POUR ACCOMPAGNER L'APÉRO | TO ACCOMPANY YOUR APERO
Artisanale vol-au-vent minikroketjes
Artisan vol-au-vent mini croquettes
Artisanale pastrami minikroketjes
Artisan pastrami mini croquettes
Kalamata olijven en feta
Kalamata olives and feta cheese
Nobachi crispy garnalen, srirasha mayo
Nobachi crispy prawns, srirasha mayo
Kaas- en charcuteriebord, uiconfijt, druiven & noten, brood & boter
Cheese and charcuterie plate, oignon confit, grapes & nuts, bread and butter
POUR OUVRIR L'APPÉTIT | TO OPEN UP YOUR APPETITE
Gegrilde chorizo ’s, chimichurri
Grilled chorizos, chimichurri
Gefrituurde broccoli met krokante quinoa
Fried broccoli, crunchy quinoa
Grijze garnalenkroketten, gefrituurde peterselie
Grey shrimp croquettes, fried parsley
Ceviche van zeebrasem, geroosterde hazelnoten
Sea bream ceviche, roasted hazelnuts
Gegrilde octopus, hummus & gekonfijte tomaat
Grilled octopus, hummus & tomato confit
Rundercarpaccio, Parmezaanschilfers, olijfolie, verse basilicum
Carpaccio de boeuf, copeaux de Parmesan, huile d’olive, basilic frais
Gesauteerde scampi's, kiwi- courgette- en rode biet sauce vierge
Sauteed scampi, kiwi-courgette- and beetroot virgin sauce
Bao buns met gekarameliseerd pulled rundvlees, sesamzaadjes, rauwkost
Bao buns with caramelised shredded beef, sesame seeds, raw vegetables
Frietjes gebakken in rundvet, huisgemaakte mayo
Fries cooked in beef fat, house-made mayo
PLATS | TERRE
Rundvleesstuk (250gr) gebraden met knoflook en tijm, gemengde salade, frietjes
Cut of beef (250gr) roasted with garlic and thyme, mixed salad, fries
Vol-au-vent, koninginnenhapje, frietjes
Vol-au-vent, puff pastry, fries
Vlaamse stoofkarbonades, frietjes
Flemish beef beer stew, fries
Rundertartaar, frietjes, huisgemaakte mayo
Beef tartare, fries, homemade mayonnaise
Rundertagliata
Gegrilde reepjes rundvlees, Parmezaan, balsamico vinaigrette, salade en gebakken aardappelen
Beef tagliata
Grilled beef strips, Parmesan shavings, balsamic vinaigrette, salad and sautéed potatoes
Carpaccio de boeuf, burrata, huile d’olive
Rundscarpaccio, burrata, olijfolie
Carpaccio de boeuf, burrata, olive oil
ACCOMPAGNEMENTS | ACCOMPANIMENTS
Béarnaise, gebroken groene peper & cognac, champignons
Béarnaise, cracked green pepper & cognac, mushrooms
PLATS | MER
Kabeljauwrug met babygroentjes en puree, beurre blanc
Cod back with baby vegetables and mash, beurre blanc
Zalmsteak gemarineerd in yuzu, romige basilicumsaus, ratte-aardappeltjes op zijn Provençaals
Salmon steak marinated in yuzu, creamy basil sauce, ratte potatoes à la Provençal
Risotto van de chef
Chef’s risotto
PASTA
Gnocchi, truffelcrème
Mediterrane ravioli met basilicumsaus
Mediterranean ravioli with basil sauce
Tagliatelle met gegrilde Zuiderse groenten en tomatensaus
Tagliatelle with grilled Mediterranean vegetables, tomato sauce
SUGGESTIONS DU CHEF
Bord gerookte zalm en garnituur, zure room
Plate of smoked salmon and garnish, sour cream
Salade van eendenborst, appels, pijnboompitten, vinaigrette van rode vruchten
Salad of duck breast, apples, pine nuts, red fruit vinaigrette
FESTIVAL D'ASPERGES
Asperges op Vlaamse wijze | Asparagus à la flamande
Asperges met garnalen en gepocheerd eitje
Asparagus with grey shrimp and poached egg
Asperges met vinaigrette, rucola en minitomaatjes
Asparagus with vinaigrette, rocket and mini tomatoes
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus |Asparagus with smoked salmon and mousseline sauce
DESSERTS
Wentelteefjes, vanille-ijs & karamel met gezouten botersaus
French toast, vanilla ice cream & salted caramel sauce
Dame blanche, warme chocoladesaus
Dame blanche, warm chocolate sauce
Normandische appeltaart
Normandy apple tart
Chocolademousse en vierge olijfolie
Chocolate mousse and virgin olive oil
COCKTAIL DESSERTS
COFFEE COCKTAILS
SIGNATURE SIPS | SPRING OF '25
CHAMPAGNE & CAVA
VIN MAISON | HUISWIJN | HOUSE WINE
VIN AU VERRE | WIJN A/H GLAS | PER GLASS
VIN BLANC | WITTE WIJN | WHITE WINE
VIN BLANC |ITALY
VIN ROUGE | RODE WIJN | RED WINE
VIN ROUGE, SERVI FRAIS | RED WINE, SERVED CHILLED
VIN ROUGE |RED WINE | ITALY
VIN ROUGE | RED WINE | ITALY
VIN ROUGE | RED WINE | ARGENTINA
VIN ROSÉ
VIN ORANGE
APERITIFS
COCKTAILS
MOCKTAILS
Martini floreale 0% - Jus de citron - Jus d’ananas - Fruit de la passion - Sirop de vanille
Martini floreale 0%- Lemon juice - Pineapple juice - Passion fruit - Vanilla syrup
Copperhead 0% - Sirop de pastèque - Basilic frais -
Jus de citron - Blanc d’œuf
Copperhead Gin 0% - Watermelon syrup - Fresh basil -
Lemon juice - Egg white